Jarno Ahola voittoon myös poolissa

31.1.2024

Litillinen mittelöitsijöitä liukasteli klubille vain yksi tavoite mielessä; Gussen valtakaudelle oli tultava loppu. Statistiikkoja seuraava biljardiyleisö sen jo tiesikin, että Jesse on voittanut kaikki kauden viikkokilpailut. Jarno Ahola julisti jo hyvissä ajoin ennen kilpailuja, että Westway Cup –joukkueen rivimiehistön riekkuminen loppuu tänä iltana ja MVP ottaa oman paikkansa.

Pieni kauneusvirhe kapteenille kuitenkin mahtui matkaan, kun Jesse pääsi tuikkaamaan salakavalasti piikin Jarpin kylkiluiden väliin alkukierrosten mittelöissä. Jessen seuraksi voittaneiden puolelta cup-vaiheeseen ylsi kisaisännän tuuraushommiin passitettu Mikko Kauppinen kolmen voiton turvin.

Kaavion länsipuoliskolta toista elämää jatkoivat Tuomas Komi ja Jarno Ahola. Rankingin kärki oli jälleen yllätyksettömästi vahvimpia semifinaaleissa, joten finaalipariksi muodostui jo kolmatta kertaa tällä kaudella Jarno Ahola vs. Jesse Gustafsson. Biljardia seuraava yleisö pääsi siis lähietäisyydeltä seuraamaan oliko Jarno sanojensa mittainen mies vai jatkaako Gusse voittoputkihullutteluaan. Ja kyllähän Jarno toimitti sen minkä lupasi ja vieläpä korkojen kera. Puhdas 4-0 voitto yhdellä aapelilla höystettynä ei jättänyt mitään arvailujen varaan.

Jackpotissa Piipari, Gusse ja Tube. Erittäinkin potentiaaliset purnukan narauttajat jättivät tikkarit vielä muhimaan seuraavia kokelaita varten.

Aapelit:
Gusti 4
Jarppi 2
Antti 1
Piiparinen 3