Kaisan kuuden kisailijan kisat 18.4.2023

18.4.2023

Kuudella  pelaajalla pelattiin tällä viikolla ja  kuuden pelin jälkeen oli kuudesta pelaajasta ilman tappioita oli 2 pelaajaa ja mukana yhteensä neljä pelaajaa. Ying esitti  hienoja otteita kun kukisti ekassa pelissä Winhan suht selvin lukemin 60-16 ja toisessa pelissä oli loppuun asti mukana Nikkeä vastaan tasaisessa taistossa taipuen vasta rankkareilla 60-48 Nikke puolestaan sai eka kierroksella piikin Tubelta ja kolmannella kierroksella Jarno teki 53 kakkospallon ensimmäisellä vuorolla ja seuraavalla lyöntivuorolla kuittasi pelin 60-0. 

Kolmannen kierroksen toisessa pelissä Tube kohtasi Yingin josta myös kaivoi voiton lukemin tiukkojen vaiheiden jälkeen 60-45. Ja näin ollen finaaliin Jarno ja Tube ja molemmat puhtaalla. 

Eka finaali meni tasaisesti puoleen parttiin asti kunnes Tube päätti keretä uutisille kotiin ja painoi 24 sarjalla poikki ekan finaalin, voitti teikkauksen ja teki aloituksesta 30 sekä seuraavalla vuorolla oli 16 tehty ja kaisa keskelle punin nakilla mutta harmittavasti oma nurkkaan, eli tilanne 58-0 kääntyi 40 - 0 tilanteeksi ja Jarno pääsikin kaunistelemaan lukemia aina 36 asti kunnes Tube muisti jälleen uutiset ja paino kesken nylppäämisen valkoisen ja keltaisen kulmaan ja peli katki