Kaisan tynkäkisoissa teemana Tube vs. vasurit

17.11.2020

Kaisan viikkokisoihin ilmestyi tänään vain 8 pelaajaa, joista yksi vetäytyi kilpailusta viime minuutilla. Pelasimme siis  7 pelaajan voimin ja kahden kierroksen jälkeen mukana oli enää Tube ja kolme vasenkätistä tuupparia. Pelasimme ilman cupia, joten jouduimme pelaamaan peli kerrallaan ristiin. Tube ja Jarno tiputtivat Winhan ja Tuomon ulos kisoista ja jatkoivat finaaliin, molemmat edelleen puhtaalla pelillä. 

Ekassa finaalissa Tube teki 15-3 johdossa 32 sarjan, mutta Jarno nousi vielä puoleen parttiin ennen Tuben parttia. 

Toinen finaali alkoi päinvastaisesti, Jarnon mennessä nopeasti 3-33 johtoon. Tube ei saanut peliään auki ja Jarnolla oli helppo työ naulata puuttuvat pallot pusseihin Tuben avustuksella.

Ratkaiseva finaali alkoi vauhdikkaasti. Jarno teki toisella lyöntivuorolla hienon 31p sarjan, jonka Tube kuittasi heti perään 26p sarjalla. Jarno teki 15p lisää ja Tube vastasi taas ysillä. Jarnon 46-35 johdossa Tube yritti erikoista purkulyöntiä, joka epäonnistui täysin ja Jarnolle jäi kolme palloa helpoksi alle. Jarno työnsi vaalean keskelle ja perään kaisa kulmaan punin nakilla partin arvoisesti.

T: Tube (joka pelasi viisi peliä putkeen vasureita vastaan)