Kaisan Viikkokisat 11.10 ja PJ:n synttärit

11.10.2022

Tänään koettiin juhlahumua Kaisan Viikkokilpailuissa kun arvoisa puheenjohtajamme täytti 45 V.  Tätä tilaisuutta, ja siinä samassa pelaamaan viikkokisat, saapui 10 soturia, mukana piiitkästä aikaa myös Jukka "Condahar" Kontio.

Kontsa aloittikin voitokkaasti piikittämällä Nikkeä ja Yingiä. Sama tahti jatkui Tubea vastaan, tosin tässä molemmat pelasivat raikasta kaisaa ja Tube teki peliin 39 sarjankin Kontsa taisteli kuitenkin hienon voiton ja eteni Cuppiin puhtaalla ja lisäpisteellä. Muita Cup vaiheeseen puhtaalla edenneitä oli vain Jarno.

Välierävaiheessa vastakkain olivat RG kärkikaksikko Tuomas Komi - Jarno Ahola ja Pekka Laatunen - Jouna Heikkinen. Tube katkaisi Jarnon voittoputken ja eteni finaaliin 60-57 voitolla. Jouna ja Pekka väänsi koko rahalla rankuille jonka jälkeen Pexi eteni Tuben kaveriksi finaaliin. 

Pekka oli saanut ekalla kierroksella piikin juuri Tubelta, joten revanssin makua oli ilmassa. Tube karkasi finaalissa jo melko tukevaan 42-07 johtoon kävely yli keskeen turvin.  Tästä ei Pekka päässyt toipumaan vaikka hieman kaunisteli numeroita kunnes tube teki tarvittavat pallot ja voitti pelit.