Kaisan Viikkokisat 13.9.2022

13.9.2022

Tämän tiistain viikkokisoihin saapui syksyn ennätysmäärä 12 pelaajaa. Jälleen mukana neljä  Aholaa (33,333%) sekä syksyn ensimmäistä kertaa kisoihin saapunut RG kärki Tuomas Komi. 

12 pelaajaa tarkoittaa sitä, että CUP vaihe alkaa 4. kierrokselta ja CUP vaiheeseen puhtaalla itsensä pelasi Jarno Ahola ja Tuomo Träff. CUP vaiheeseen muodostui kolme peliparia, Pekka - Jouna, Tube - Tuomo ja Jarno - Joni. Jarno kairasi voiton isoveljestään ja eteni kuuluisasta takaportista finaaliin. Tuomo ja Tube väänsi tasaisesti tilanteeseen 14-17 kunnes Tuomo tehdä täräytti 43 sarjan ja poikki sekä vahvan otteen pisimmän sarjan purnukkaan. Kolmannessa pelissä Jouna otti voiton Pekasta ja kohtaa semifinaalissa Tuomon.  Tuomo oli semifinaalissa vahvempi Jounaa ja eteni finaaliin. 

Finaalissa  mentiin alkuun hieman Jarnon komennossa kunnes Tuomo sai pelistä kiinni ja molemmat oli puolessan partissa. Jarno sai tässä vaiheessa tehtyä valkoisen pussiin ja kaisan stellattua Tuomo lähti hyökkäykseen ja koitti vaikeata punaista joka ei mennyt. Jarno saikin tästä stellistä partin tehtyä ja eteni kisojen voittajaksi.