Kaisan Viikkokisat 14.3.2023

14.3.2023

Elämä jatkuu sittenkin, vaikka viikonlopun Reb Ball Last Dance vaikutti siltä että tässäkö tää oli. 11 Paikallispelaajaa kokoontui EBK:n pyhättöön pelaamaan viikkokisa voitosta. 

pelaajamäärä tarkoittaa sitä että 4 kiekalta alkaa Cup- vaihe taistelut. Poislukien Jarno jonka neljäs peli onn vasta Tuomon kolmas peli joten kuulunut CUP vaiheeseen. 

Cuppiin puhtaalla eteni Jarno ja Tube. Näiden lisäksi mukana vielä Tuomo, Risto ja Teme.  Tube eteni takaportista finaaliin ja toisesta finaalipaikasta pelasivat Jarno - Teme joka oli ennen viimeistä lyöntivuoroa perässä 55-33. vikalla lyöntivuorolla nousu 47 pisteeseen, teikkausvoitto ja eka rankusta 12 pistettä ja Risto ohi ja Teme sinetöi loppukirin. Ilmeisesti edellinen peli vei Temen mehut ja semifinaaliin ei riittäny enää potkua vaan Jarno meni finaaliin Tubea vastaan voitolla 60-3

Finaalissa Jarno aloitti Last Dancen kunniaksi ja teki ekaan lyötnivuoroon 27 pistettä. Tämän jälkeen molemmat teki 20 pistettä mieheen, ja Tässä tilanteessa Jarno lirutti valkoisen kulmaan ja pääsi kokeilemaan 44-21 tilanteessa kaisaa kulmaan, joka meni ja tästä jälkipeli keskelle ja nakin turvin voitto.