Kaisan Viikkokisat 14.5.2024

14.5.2024

Viikkokisoihin kerääntyi 7 pelaajaa kun mm. Ronkaisen Pasi saapui Joken matkassa pelipaikoille. 

Kahden ekan kierroksen jälkeen oli 4 pelaajaa mukana. Pelit oli tarkkoja kahden kierroksen aikana kun 7 pelistä 5 päättyi rankkareilla molempien jäädessä alle 60 pisteen.

Aholat Risto ja Jarno, sekä Jaakko ja Pasi olivat kolmannella kierroksella mukana, joista Risto vain piikillä ja muut puhtaalla. Jarno antoi Pasille piikin ja Jaakon pudottaessa Riston pelasivat seuraavaksi vastakkain Jarno ja Jaakko. Jaakko karkasi nopeasti 34 pisteeseen ja puolen partin karkumatkalle mutta Jarno pääsi parilla paikalla tasoittamaan tilanteen. Tämän jälkeen Jaakolta rohkea hyökkäys josta jäi aika lailla jokainen pallo lyönnille josta jarno sai naputeltua pelin poikki. 

Semifinaali Jaakko - Pasi alkoi tunnustellen ja tasaisesti. ja eteni 40 pisteeseen lähes tasatilanteessa kokoajan. Pasi teki hienon vasemman käden kaisan mutta perään hyvä keskikaisa molemmilta väärin peräkanaa. 39-56 Pasi johtaa kun muutaman lyöntivuoron jälkeen Jaakko kaventaa tilannetta, tosin vaan kahdella pisteellä.  Pasi tämän jälkeen teki Pasi teki hienon pitkän keltaisen ja eteni finaaliin. 

Finaalissa Jarno voitti teikkauksen pasia vastaan ja teki tikkarisarjan 48 pistettä. Pasi lähti hyökkäämään tämän jälkeen mutta oma ui ja -6. Tästä jäi Jarnolle paikka ja peli poikki ja Jarno voittoon 60-0