Kaisan Viikkokisat 18.10.2022

18.10.2022

14 pelaajaa saapui kaisaluolaan mittelemään lokakuun kolmansiin viikkokisoihin. Myös Kontion Jukka tuli toistamiseen peräkkäin ja saatiinhan mukaan myös snooker pöydän ääressä yleensä viihtyvä Paajasen Mikko mukaan karkeloihin. 

Sarjapurnukkaa kolkuteltiin parilla ekalla kiekalla pariinkin otteeseen mm. Jounan toimesta, mutta kolmannella kierroksella Jarno löysäili sitten jo purkin kantta 48 sarjalla Lounamaata vastaan. Cup vaiheeseen puhtaalla eteni Jarno ja Tube. Nämä kaksi herraa kohtasivat välierässä ja tällä kertaa Jarno sai voiton 60-20 pelillä Toinen semifinaali oli Tuomo- Mikko joilla oli tasainen kamppailu Mikon kulkiessa hieman etumatkassa lähes koko pelin ja eteni jo haistelemaan finaalipaikkaa tehden keskikaisan pussiin punin nakilla ja paransi johtoa tilanteeseen 33-56. Tästä vielä valkoinen pussiin ja keskikaisalle joka kuitenkin luiskahti ohitse. Tästä ei kuitenkaan Tuomo toipunut ja parin lyöntivuoron jälkeen Mikko teki tarvittavat pisteet ja eteni Jarnon seuraksi finaaliin

Finalistit olivat aika finaalissa kun pelasivat finaalia ja lähes 40 minuutin mittainen taistelu päättyi lopulta Jarnon 60-44 voittoon.