Kaisan Viikkokisat 23.1.2024

23.1.2024

Tämän viikon kisast vaikutti pitkään 7 hengen taistelulta, kunnes Jaakko Ilmoitti itsensä mukaan voittotaistoon.  Myös ensimmäisen RG kisavoiton ottanut Ying oli mukana kisoissa Riston kanssa. Näiden lisäksi Tube lisäsi itsensä listoille ja ilmoittautui mukaan tämän vuoden kilpailuihin ensimmäistä kertaa. 

Ying ja Risto pääsivät mittelemään paremmuudesta ensimmäisellä kierroksella ja Ying kairasi tästä voiton 48-44 rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Jaakko ja Tube taistelivat rinta rinnan kunnes Tube pääsi karkaamaan voittoon.  Lopulta 3. kierroksen jälkeen mukana olivat veljekset Aholat ja Winha. Aholoista vanhempi haastoi Winhan 4. kierrokse ottelussa hienosti haastoikin. hieman edellä Joni eteni koko pelin ja johti 21-52. kun tuli pieni suvantovaihe peliin. hetki taistelua eteenpäin ja peli oli 30-55 kun Winhalle avautui paikka kahden pallon ollessa keskipusseilla mutta itse hieman hankalasti päävallissa. tästä punainen ohi ja Jonille helppo työ katkaista peli.

Veljesten välinen finaali ja paras kolmesta. Ensimmäisessä pelissä Joni jäi alun tasaisuuden jälkeen jalkoihin ja eka peli päättyi 60-21 Jarnolle. Tokassa finaalissa Jarno karkasi 52-2 johtoon reilulla 30 pisteen sarjalla. lopulta peli ja kisat päättyi 60-2 voittoon Jarnolle.