Kaisan Viikkokisat 26.3.2024

26.3.2024

Jälleen juhlittiin kakkukahvien merkeissä kun Cappe ja Bingo kävivät kairaamassa Kaisan pari SM-kultaa Helsingissä järjestetyissä kisoissa. Bingo lähti juhlimaan muualle tätä menestystä pois paparazzien kynsistä,  mutta ehkä vielä toistaiseksi enemmän menestystä nauttinut Cappe saapui fanfaarien keran klubille nauttimaan kakkutarjoiluista, Cappe ei tosin ilman Joonaksen tukea uskaltautunut vielä viikkokisoihin mutta mutta.. maybe one day. 


Kisoihin saapui 9 taistelijaa joista tällä kertaa vain yksi vierailija Lassi joka tuli mittaamaan Espoon tason.  9 pelaajaa tarkoitti, että pelataan normaalisti loppuun asti ilman CUP melskeitä, Kolmen kierroksen jälkeen mukana vielä 4 pelaajaa jotka kisojen vakionaamoja Jarno, Joni, Winha ja Tube.  

Jonin pudotettua Winha rankkareilla jäi jäljelle kolme pelaajaa joista Joni ja Jarno pelasivat vastakkain. Tästä pelissä Joni takerteli ja päästi pikkuveljen helpolla etenemään voittoon asti. Ja finaalissa siis vastakkain Tube (piikillä) ja Jarno (puhtaalla).

Finaalissa Jarno sai jälleen kilttiä kohtelua ja sarjan aloituspalloja oli työn alla reilusti. Sarjoja ei kuitenkaan juuri nähty mutta finaalin päättyi kuitenkin Espanjan matkalta palanneelle Jarpille 60-2