Kaisan Viikkokisat 27.9.2022

27.9.2022

Tämän viikon kaisan viikkokisoihin saapui 12 pelaajaa. Mukaan tuli vakiokasvojen lisäksi mm. Fredi jolle kisat olivat syyskauden ensimmäiset. 

Cup vaiheeseen puhtaalla ja lisäpisteellä eteni Pekka Laatunen sekä Ahola Jarno. Jarno varmisti kolmannen kierroksen pelissä Tubea vastaan että sarjatikkarit menee jakoon tälläkin viikolla. 49 pisteen sarja mikä tuli tehden ensin valkoinen keltaisen nakilla ja sitten 7 raakaa kaisaa peräjälkeen punaisten ollessa päätyvallissa. Myös Pexi kolkutteli sarjapurnukan korkkia aiemmin ekan kierroksen pelissä Risto Aholaa vastaan tehden 35 sarjan. 

5 pelaajan ollessa mukana ja Pekkis jo 4 kierrosta pelanneena huilivuorossa pelipareiksi muodostui Jarno - Winha ja Pexi - Tuomo. Jarno voitti Winhan ja eteni kuuluisasta takaportista finaaliin odottaman kun Pekkis kohtaa semifinaalissa Pexin joka voitti Tuomon edellisessä ottelussa. Pekkis voitti melko selkein lukemin 60-7 ja eteni finaaliin.

Finaalissa Jarno lähti hieman karkuun alkuvaiheessa ja mutta tilanteessa 58- 11  Pekkis aloitti loppukirin ja pääsi vielä niskan päälle 59-58 mutta viimeinen partti koitos epäonnistui ja Jarno pääsi tälläämään kaisan käsipallosta kulmaan ja eteni voittoon.