Kaisan Viikkokisat 29.8

29.8.2023

Jälleen kerran saatiin juuri ja juuri kisat aikaiseksi kun 6 pelaajaa osallistui karkeloihin. Ja tähän nyt EBK:n omille pelaajille yleinen nootti sillä puolet pelaajista olivat vierailevia tähtiä. Soo Soo Espoon pojat. 

kolmannelle kierrokselle edettiin siten että Jouna oli häädetty ulos kisoista kahden pelin jälkeen Winhan kanssa joten 4 ukkoa kolmannelle rundille. kaksi puhtaalla ja kaksi piikillä ja peli parit muodostui siten että Jarno Pexi joista Pexi puhtaalla ja Tube Jalo joista Jalo puhtaalla. Kotijoukkueen piikitetyt selviytyivät näistä voittajina ja samat neljä edelleen mukana, nyt tosin kaikki piikillä. Jarno-Tube ja Pexi-Jalo semipelit. Em. pelistä Jarno selviytyi finaaliin voittamalla Tuben 60-20. Toinen finalisti näissä kisoissa on Jalo  kun hän kukisti Pexin 60-54 .

Finaali oli alusta saakka varoivaista ja tasaista. Jarno pääsi kuitenkin karkaamaan hienoiseen johtoon ja pääsi koittamaan jo lähes parttia, mutta keltainen jäi ainoastaan haageihin. tässä kohtaa tilanne 45-22 Jarnolle ja Jalolla paikka tulla vaikka tasoihin taikka maaliin asti. 12 ekasta lyönnistä mutta keskipussitus piikkiin ja epäonnekkaasti vielä pikku käkällä keltainen Jarnolle alle, josta tulikin sitten partti. näin ollen Jarno voittoon lukemin 60-34