Kaisan Viikkokisat 4.10.2022

4.10.2022

Lokakuun ensimmäiseen Tiistai-kisaan tuli 13 pelaajaa mukaan ja vierailevia tähtiä oli Laatunen, Heikkinen ja Rantanen.  Alkukierroksilla viime viikonlopun Hyvinkään kaisa RG3 voittanut Jarno teki tikkaripurkkiin oikeuttavan sarjan, pitkästä aikaa mukaan tullutta, Myrkkyä vastaan. Jarno teki Tubea vastaan 22 pisteestä suoraan poikki 7 raalla kaisalla. (sama kävi viikko takaperin myös)

Cup vaiheessa oli mukana 6 pelaajaa ja puhtaalla sekä lisäpisteellä etenivät Jarno ja Pekka. He kohtasivatkin heti CUP vaiheen ensimmäisellä kierroksella. Jarno eteni lopulta selvään 60-3 voittoon. Cup vaiheen kaksi muuta peliparia oli ekoja syyskauden viikkokisoja pelaaja Jeppe vs Nikke. sekä Joni - Pauli. Näissä peleissä voittoon eteni Jeppe sekä Joni. Joni etenee takaportista finaaliin ja Jeppe ja Jarno pelaa Semifinaalin. Semifinaalissa Jeppe aloitti vahvasti mutta puolen partin kohdalle hieman vauhti hyytyi ja Jarno pääsi peliin mukaan ja ja kiri lopulta 60-31 voittoon. Finaalissa kohtaavat siis veljekset Ahola Joni ja Jarno.

Finaali ei ollut mitään varsinaista ilotulitusta, vaan enemmänkin pallo kerrallaan tyyppistä etenemistä. Jarno hivuttautui pikkuhiljaa parin kympin etumatkalle 27-47  tilanteeseen ja hetken päästä valkoinen reijässä josta sai 10 tehtyä ja 27-57 johtoon tässä matkustettiin jonkun aikaa kunnes Joni sai kavennettua tilanteen 32-57 tilanteeseen mutta kaisa krossin yritys epäonnistui ja punainen jäi teolle keskelle josta Jarno pääsi kuittaamaan pelin itselleen.