Kaisan Viikkokisat 6.9.2022: Jälleen voitto Aholalle

6.9.2022

Syyskuun ensimmäiseen viikkokisatapahtumaan saapui 9 pelaajaa ja myös Pekka "Pexi" Laatunen tuli syyskauden ensimmäiselle vierailulle. Mainittakoon että kisojen 44.444 % pelaajista olivat Ahola sukunimellä varustettuja. 9 pelaajaa tarkoittaa myös sitä että kisat pelataan ilman CUP vaiheita.

Lahelman Mikko haki ensimmäisen viikkokisa peli voiton kun hän kukisti toisen kierroksen ottelussa hallitsevan viikkokisavoittajan Aholan Jonin. Joni joutui tänään taipumaan ns. kahestapihalle, kuin pikkuveli antoi ekalla kierroksella piikin. Rannan Mikko esitti tasapainoisia otteita ollen Jarnon kanssa ainoat kolmen jälkeen puhtaalla. antaen mm. piikin Laatusen Pekalle. Risto Ahola lähetti  Laatusen kisoista kotimatkalle mutta sitten oma poika koitui kohtaloksi ja Risto jäi kolmanneksi

Jarno ja Mikko R. kohtasi finaalissa Jarnon ollessa puhtaalla. Aloituksesta Jarno sai tehtyä 27 ja pääsi muutaman vuoron jälkeen karkaamaan reilun 40 pisteen karkumatkalle, mutta jumahti sitten reiluun 50 pisteeseen ja Mikko teki muutamia hienoja palloja kaventaen tilannetta 58-36 asti, kunnes osui kouristus Jarnolle kohdalleen ja pitkähkö keltainen meni pussiin ja Jarnolle kolmas viikkokisa neljään viikkoon. 

ps. vielä tilastona että Ahola on voittanut kaikki syksyn neljä viikkokisaa joten vanha toimiva keino menestykseen eli "massaosallistuminen" näköjään kannattaa edelleen :)