Kaisan viikkokisat pelattiin Jonin tahdissa

19.3.2024

Vakkari kisavetäjä Jackson karkasi Mallorcan aurinkoon pelailemaan golfia, niin Johnny Boyh asteli tällä kertaa kisavetäjän rooliin tuuraamaan. Kaisaporukka ihmetteli paikan päällä vielä minuuttia vaille puol kuusi, että eihän meitä ole kuin viisikon verran paikalla pelaajia eikä poolpöytien treenaajiakaan huvittanut tehdä kisadebyyttiä kaisa-areenoilla. Kahiman Jaakko tuli kisojen kannalta onneksi klubille ja vaikkei Jaskaa niin kauheasti olisi kaisa kiinnostanut tänään, suostui hän muita miellyttäen osallistumaan niin saatiin kuin saatiinkin kisat käyntiin kuuden pelaajan voimin.

Kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen kolme jatkaa kisoja puhtaalla (Mikko, Joni ja Jokke), kun vastaavasti kahdesta piikistä pihalle lähtivät kolme muuta (Winha, Pena ja Jaska). Näin piikitön kolmikko mitteli vielä muutamat ottelut ristiin rastiin ennen kuin päästiin finaalipeliin.

Joni kukisti ensin Mikon lähes täyden (40min) ajan kestäneen ottelun myötä 60-39 ja perään Joken 60-3, jolla hiukan yski pussitukset kahden ensimmäisen hyvin menneiden otteluiden jälkeen ja toimi enemmän syöttelijänä Jonille. Näin kisavetäjä varmisti paikan finaalissa johon Mikko ja Jokke ottelivat vielä erän verran selvittääkseen toisen finalistin. Kello pärähti tilanteessa 43-49 Mikon hyväksi jolloin Mikko saikin sitten pamautettua partin ja finaaliin.

Finaalissa Joni meni tehokkaammin päätyyn ja 12min jälkeen oli lukemin 60-18. Poks lojo klo 21:10, kiitos ja kuulemiin.