Jouna tiistaikisojen voittoon!

5.10.2021

Tillinmäen hornankattilaan marssi tällä viikolla kymmenen urheaa soturia sapelit tanassa. Kisailijat olivat pääosin vakioporukkaa, tosin Henri Laitisella oli hieman pidempi tauko edellisestä osallistumiskerrasta. Alkupelit meni taas sen verran ristiin, että Tube oli ainoa joka selvitti tiensä puhtaalla pelillä cup-kierroksille. 

Viidennellä kierroksella oli mukana enää kolme pelaajaa ja Tuomo oli hakuvuorossa. Tuomo haki aiemmin kohtaamansa Jounan yli vastaansa Tuben, Jounan edetessä suoraan finaaliin. Tuomon ja Tuben peli oli vauhdikasta tykitystä ja tällä kertaa oli Tuomon vuoro napata finaalipaikka.

Finaalissa Jouna aloitti vakuuttavasti, asetellen upeasti itselleen palloja teolle ja samalla Tuomon pallon maskiin. Jouna johtikin peliä 27-8 ensimmäisen 10 minuutin jälkeen. Toisen kympin aikana ei pisteitä tehtykään, kunnes Tuomon ohilyömä kaisa kimpoili kulmahaagien huulille. Jouna joutui lyömään palloa hieman kurottaen, jonka seurauksena pallo meni kyllä pussiin, mutta kivi jäi lähes paikalleen kulmapussin suulle, eikä jatkoa seurannut. Tuomo lirutti pitkän valkoisen pussiin, mutta jatkopalloksi jäänyt kaisa ei mennyt pussiin. 

Kolmannella kymmenminuuttisella molemmat teki pari yksittäistä palloa, mutta piste-ero säilyi samanlaisena Jounan johtaessa nyt 35-16. Viimeisellä kympilläkään ei alkuun lisäpisteitä nähty, mutta viimeisen kaksiminuuttisen aikana molemmat alkoi hyökkäämän rohkeasti ja kaisat kolisi kauniisti messinkeihin kummankin pelaajan toimesta, välillä vallinkin kautta. Rankkareille mentiin Jounan 56-40 johdossa, eikä lisäpisteitä enää nähty, joten Jouna nappasi hienosti kauden toisen voittonsa. Onnea voittajalle!

T: Tube