Kaisan viikkokisatulokset 24.1.

24.1.2023

Kaisan viikkokisoihin saapui vain viisi kepittelijää, joten kisat meinasivat peruuntua kokonaan. Pooltreeneistä mukaan kosiskeltu Juha `PVP´ Pekkarinen pelasti kuitenkin kisakuntoaan mittelemään tulleiden tukalan tilanteen ja osallistui mukaan. Six-pack oli siis kasassa ja jokaiselle pöydälle saatiin ottelut käyntiin. Pekkis esittikin hienoa peliä ja oli ainoana pelaajana puhtaalla, niin toisen, kuin kolmannenkin kierroksen jälkeen. 

Nikke meinasi täräyttää komean pötkön Tubea vastaan, mutta epäonni sotki suunnitelmat. Nikellä oli 27p tehtynä ja upea kaisa pussiin punaisen nakilla, mutta oma luikahti pienestä kulmasta myös pussiin ja tehty 39p muuttuikin taululla 21 pisteeksi. 

Semifinaalit olivat tiukkaa vääntöä ja niissä Pekkis nousi takamatkalta Tuomon ohi rankkareilla 60-59 ja Tube voitti Laatus-Pexin 60-50. Finaalissa pelasivat Tube piikillä ja Pekkis puhtaalla pelillä. Alkukierroksilla Tubelle piikin antanut Pekkis joutui kuitenkin taipumaan finaalissa kahteen otteeseen selvin numeroin. Toivottavasti ensi viikolla olisi jo enemmän pelaajia!
-Tube