Kaisan viikkokisoissa täysi tusina ja voittajaksi jälleen Tube

10.11.2020

12 pelaajaa pelasi kaisan viikkokisoissa kaisamestaruusviikon tiistaina. Viidellä pöydällä kisat etenikin sangen mukavasti ja finaali pääsi alkamaan jo kello 20:40.

Vauhdikkainta ja pussitusrikkainta peliä tarjoili tänään Jaska Saarinen joka paukutti neljä peliä suoraan nimiinsä ja näin puhtaalla pelillä finaaliin asti. Jaska kaatoi tieltään ensin Vesa Puustisen jonka jälkeen Tuomas Komille ja Teemu Träffiille tarjoili piikit mieheen. Semifinaalissa Jaska ja PJ Johnny Boyh pelasivat aina peliajan täyteen asti ja Jaska kukisti Jonin rankkareiden toisella kierroksella trillerimäisesti 60-59.

Finaalivastustajaksi Jaska sai pelata uusintaottelun Tuben kanssa joka pudotti omassa semifinaalissaan Aspin Kajtsun 60-26.  Tube oli tehnyt kisojen pisimmän sarjan avauskierroksella Kalliomäen Penaa vastaan (37) ja kumpikaan finalisteista ei voinut edes sietää valkoisen siirtelyä tänää. Luvassa oli siis jälleen erittäin hyökkäysvoittoinen kamppailu niin kuin oli ollut toisella kierroksellakin.

Ja sitä se olikin, 13 minuuttia kesti finaali, vaikka ottelu alkoi lähes päättömällä räiskimisellä. Finalisteilla oli tällä kertaa vielä entistäkin krossimpi pelityyli sillä Tube mäjäytti muutamasta yrityksestä kaisan kahdesti keskelle vallin kautta ja Jaskakin teki krossin kertaalleen. Jaskan puukot eivät uponneet ihan niin tehokkaasti enää ja finaali päättyi 60-20 Tubelle!

Harvinaista herkkua aamulla aikaisin töihin lähtijöillekin sillä finaali ja uutinen kun oli kirjattu, kello oli vielä pari minuuttia vaille yhdeksän.

Kaikille EBK:n jäsenille tervetuloa lauantaina (klo 12 alkaa) EBK:n kaisamestaruuskilpailuihin. Muistakaahan ilmoittautua ajoissa!

T. Joni