Kaisan viikkokisoissa yleisöryntäys

30.11.2021

Kaisabiljardin viikkomittelöt keräsivät peräti 16 henkilön osallistujakatraan, vaikka sometaukoa viettävä Mikko Ranta olikin Espanjassa hotellihuoneessaan katsomassa bokserit jalassa ja cava-lasi kourassa snookeria. 

Kaksi ensimmäistä kierrosta vei aikansa, kun osa peleistä venyi rankkareille, eikä lisätilan pöydätkään olleet vesivahingon vuoksi käytössä. Ensi viikolla joudumme nuo lisäpöydät myös purkamaan, sillä tilassa alkaa remontti ja se menee sen myötä muuhun käyttöön.

Cup aloitettiin jo kolmannella kierroksella ja sinne puhtalla pelillä selviytyivät Jouna, Hena, Tube, Jaska ja Santeri. Cupin syövereistä tiensä loppupeleihin kairasivat ensin Panu voitollaan Winhasta ja toisessa kamppailussa hienoja otteita illan aikana esittäneet Santeri ja Hena. Santeri paukutti semifinaalissa kahdesti krossikaisan keskelle ja molemmat punin nakilla ja peli oli kutkuttavasti 59-57. Hena pääsi kuitenkin niittaamaan sen ratkaisupallon ja päätti krossimestarin kisat

Finaalissa kohtasivat siis Panu ja Hena. Tässäkin pelissä sangat paukkui molemmilla mukavasti, mutta Panu karkasi hienoilla pussituksilla 60-26 voittoon.

Pisimmät sarjat tehtiin kahden ensimmäisen kierroksen aikana ja ne olivat Henan 32, Tuben 33 ja Jounan 33. 

Kauden kaksi viimeistä viikkokilpailua siis jäljellä ja niistä tarjolla 1,5-kertaiset rg-pisteet.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠T: Kisaisäntä Tube