Karan Pari SM-kilpailusta hopeaa ja pronssia EBK:lle

4.9.2021

Finalistit vasemmalta: 2. Paul Figueroa EBK, 1. Jongyun Moon CST, 1. Toni Hannula CST, 2. Jyri Toivonen EBK

EBK nappasi mukavasti SM-hopeaa ja SM-pronssia karan pari SM-kilpailuista syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Paul Figueroa ja Jyri Toivonen saavuttivat parhaimpana EBK:n parina finaalipaikan, mutta joutuivat mestaruuden päästämään Turkuun lukemin 21-30. Kilpailun voittajaksi pelasi turkulainen kaksikko Toni Hannula ja Jongyun Moon. Muutama niukkaakin niukempi ohilyönti finaalissa koitui kohtaloksi, kun taas osumilla olisi pelistä voinut muodostua kunnon trilleri.

Karan SM-pronssille pelasivat moniosaajamme Tuomas Komi ja Jesse Särkisilta. Kisojen parasta peliään kaksikko osoitti playoffottelussa Kimmo Kaikkosta ja Harri Sunia vastaan varmistamalla SM-mitalin lukemin 30-13 mukavalla 0,652 keskiarvolla. Toinen SM-pronssi meni Helsingin edustajille Sauli Solhagenille ja Timo Hjortille jotka vastasivat koko kisojen parhaasta ottelusta voittamalla toisen kierroksen ottelussa Markku Pöystin ja Kaj Öhmanin 30-16 vain 42 lyöntivuoron jälkeen (0,714)

Finaalilähetyksen voi katsoa uudelleen:
https://www.youtube.com/watch?v=57BsNdvhttk

Muut striimit: Live1 ja Live2


Pari SM 2021 Espoo lopputulokset:

1. Toni Hannula CST & Jongyun Moon CST
2. Paul Figueroa EBK & Jyri Toivonen EBK
3. Sauli Solhagen HGB & Timo Hjort PVK
3. Tuomas Komi EBK & Jesse Särkisilta EBK
5. Kai Grannas EBK & Jukka Harju EBK
6. Kimmo Kaikkonen HyvBK & Harri Suni EBK
7. Jukka Tarvainen CCA & Juha Hyyryläinen PVK
8. Patrick Tanttu Bari & Mauno Nuutinen PVK
9. Markus Pöysti EBK & Kaj Öhman PVK
10. Tuomo Träff EBK & Henry Grahn EBK

Kara Pari SM-pronssimitalistit vasemmalta: Tuomas Komi EBK, Jesse Särkisilta EBK, Timo Hjort PVK, Sauli Solhagen HGB. Huomioitava yksityiskohta, että tämä oli mm. Tuomas Komin neljäs eri lajin SM-mitali, kun hän sai Poolin, Kaisan ja Pyramidin lukuisten SM-mitalien listalle myös Karan SM-mitalin. Tube on voittanut SM-mitalin nyt myös harvinaisesti neljällä eri vuosikymmenellä mikä on nelikymppiselle aika erikoisen mukava saavutus.