Kauden viimeisessä poolin viikkiksessä Jouluspeciaali

14.12.2022

Kauden viimeinen viikkokisa keräsi mukavat 14 tonttua haistelemaan pussinpohjukoita. Kisavetäjä Buffalo oli joulupukkimaisella tuulella ja päätti järjestää jouluspeciaalin. Kikkapottia pääsi yrittämään vaivaisella 2 tikkarin maksulla. Ylläri että kaikki lähti mukaan. Jo ensimmäinen laukoja (Räisänen) sukelsi purnukan pohjalle ja vielä ekalla laukauksella. Heti perään Nikke onnistui viimeisellä laukauksella. Tässä kohtaa alkoi kisavetäjän hikoilu siitä aiheesta. että mitä jos kaikki onnistuu :D No tulihan sieltä ohilaukojiakin. Kun kaikki 14 laukojaa oli päässyt kokeilmaan, niin viidelle saatiin jakaa tikkarimaistuvaa. Muut onnistujat olivat Pekkis, Piiparinen & Wigelius. 

Pääkisassa oli panosta muutamien RG-sijoitusten kanssa. Räisänen 3p perässä Esaa. Pekka pelasikin itsensä puhtaalla 8 cuppiin ja jätti Esan taiteilee kaavion takalaitaa. Voittopuolelta cuppiin myös Pekkis, Nikke & Piiparinen. Esa Selvitti itsensä cuppiin ja heti pahin takaa-ajaja Pekka vastaan. Tässä matsissa ratkotaan pool rankingin 5:s & 6:s sija. Ekana semeihin pelasi hirmu iskussa ollut kikkapotissakin onnistunut Wigelius. Cupissa tulistunut Janzon voitti ekalla kiekalla Espoon Efrenin jännitysnäytelmässä 4-3. Sitten kaatui EBK:n kivikasvo "Terminator" Essi Kalela. Puhveli Oli jo nakuttanut itsensä finaaliin odottelemaan Toria. Puhveli oli antanut jo laukkaa Janzonille kaavion ekalla kiekalla. Finaali alkoi Puhvelin komennossa. Kuitenkin kaksi seuraavaa erää meni Tortsille loistavilla lyönneillään. Kuului poolimaailmasta tuttu lause Buffalon suusta... "jätkähän pääs kontraan" ja ei väärässä ollut eläin. Konttoriin mentiin. Kauden viimeinen kisa sai siis arvoisensa huipennuksen. Buffalon aloitus tuotti tulosta. Vaikea ykkönen pesään mutta kakkoselle ei lyöntiä. Seiftiyritys epäonnistuu ja Tor nakuttaa 2-3 kombon sisään ja tästä pöytä täysin auki. Neloselta vitoselle veto aiheutti enemmän harmaita hiuksia Janzonille. Pussitus epäonnistui karkeasti. Hetken mietittyään Puhveli laittaa nelos/vitoskaran sisään. Nelosella vaikee linkku alla tai karaseiska. Jälkimmäinen vaihtoehto tuntui paremmalta mutta puol senttiä liian hiljainen. Seiska suorastaan keikkui yhdellä varpaalla keskipussin huulilla. Tor ei enään tästä erehtynyt. Loput pallot pussiin tulisielulla ja kauden viimeisen kisan voittoon! HYVÄ TOR! TORILLA TAVATAAN!

Huomioitavaa että Tor voitti kevätkauden vikan sekä syyskauden vikan kisan. Vikojen kisojen erikoismies.

Näin saatiin kausi pakettiin ja seuraavat kisat käydään tammikuussa kun uusi kausi alkaa. Muistakaahan tulla että seuran pikkujoulut ovat tulevana lauantaina joten nähdään siellä ;)

Pieni Valkoinen Puhveli