Kesäkuun Helteinen poolviikkis 5.6 2024

5.6.2024

Mahtavan aurinkoista säätä jo kolme viikkoa putkeen mutta aina vaan saadaan viikkis pyörimään - tänään 10 voimin ysipalloa murjotaan kulmiin.  

Jackpotti on kasvanut ja tänään pottia koittaa vähentää Esa, Late ja Antti.  Esa vetikin kaikki ysit säkkiin ja kivi ländäili hienosti setelin viereen mutta muutama sentti tällä kertaa erotti isosta tikkarilastista. Late veti myös pari hyvää koitosta ja lopuksi Antti koitti jotain mitä kaikki eivät ihan heti hokanneet mutta siinäkin kivi tuli jotenkin vaan hyvin lähelle seteliä mutta ysipallo  jäi pöydälle kierrettyään ensin pari kiekkaa ympäri. 

Semiparit tänään  Jesse vs Skobe ja Esa vs Petri.    Jesse 4-2 finaaliin ja Ahvonen kontraväännön jälkeen. finaalikin eteni jännittävästi kontraan, joka ratkesi Ahviksen jätettyä Ysin luukkuun ja homma käteltiin siinä vaiheessa jo valmiiksi.  Jesse kuitenkin löi sitten vielä ysin näytöstyyliin ja kuinka ollakkaan uitti kiven (tahallaan?) mutta kätelty mikä kätelty ja Jesse jälleen viikkokisan voittoon !! onnea! 

Aapeleita vain muutama tänään.

 

-JJ