Kevään viimeisissä poolihipoissa tungosta

8.6.2022

Kevään viimeiset viikkokisat ennakko-odotusten mukaisesti aiheutti "tungoksen" osallistujamäärässä. Juuri se kisanvetäjän unelmamäärä 17kpl hiipi sisään työntämään palloa pussiin. Aholan Jarno tuli mukaan itseluottamusta uhkuen eilisen kaisan viikkokisavoiton jälkeen. Jarnon tie katkesi jo ennen cuppia Lehdon ja Esan toimesta. Toinen hiipijä Tor tuli takavasemmalta ja paukutteli vakuuttavasti cuppiin. 

8-cupissa Kahiman Jaakko pääsi yllättämään Puhvelin lukemin 4-1. Torzi eteni myös semeihin. Ja Pasi sekä Castaneda. Ensimmäinen semifinaali oli hyvin Torzin hallussa. 2-0 tilanteessa kuitenkin kohtuu helppo ysi ohi, ja näin pasi pääsi kaventaa. 3-1 Janssonin johtaessa näytti finaalipaikka varmalta kun Pasi lahjoitti käsipallon ja 3 palloa pöydällä. Kasi kuitenkin pihteihin ja Pasi kavensi. Kontraan oltiin menossa kovaa vauhtia... mutta, Pasi uitti maalatun ysin sekä kiven ja Tor finaaliin! Toisessa semissä Jaakko ja Castis mitteilöivät tasaisesti 2-2 lukemiin. Sen jälkeen nähtiin pöydällä Jaakko-show!!! Hyviä otteita kokopäivän esittänyt Jaakko pisti palloa mistä vaan pussiin, ja kyykytti Juania 4-2. Tämä myös tarkoitti sitä että, pian kruunataan uusi kisavoittaja.

Finaali alkoi Joensuun biljarkerhon pj:n Janssonin komennossa. Jaakko tasoittaa ja tilanne 2-2. Seuraavassa erässä alkoi kivenpiilotusleikki jonka voitti Tor. Erä myöskin kirjattiin Janssonille. Tor siirtyi ensimmäisenä hillille ja lähemmäs viikkokruunua. Jaakon epäonnistuttua seiska-ysi kyydissä tarjoutui Torzille paikka. Nätti pitkä linkku seiska kulmaan ja täydellisesti kasille. Kasilta helppo työ tuoda kivi ysille ja VOIMAsanojen siivittämä tuuletus pääsi Torzin suusta ilmoille!!!!! HYVÄ TOR! 

Kisat siirtyy nyt kesätauolle ja jatkuu taas heinäkuun lopulla.

Pieni Valkoinen Puhveli

Voittaja
Runner-up