Kontra Mikko & kyyti Puhveli viikkokisojen finaalissa

31.8.2022

Keskiviikon suositut poolin  viikkikset keräsi tällä kertaa vain 10 nylppyä työntämään pallot valliin. Pelattiin yhdessä lohkossa viiteen voittoon. Tasurihemmot sai extraerän vielä eteen. Heti ekassa pelissä Jeppe & Ap-kingi tarjoili hukeita otteita. Skobe puuhaili peräti 3 aapelia, eikä viisi ollut kaukana. Jeppe hoiti tämän väännön kontrassa. Skobe lähti kairaamaan länsipuolta finaaliin asti. Tähän mennessä kontrapelejä kingille oli kertynyt jo 4.

Toistapuolta kulkeva Buffalo ei antanut mahdollisuuksia metsästäjilleen ja eteni jo ties kuinka monenteen finaaliin tällä kaudella. Skobe & Jeppe kohtasivat uudestaan semissä. Nyt ei ilotuliteltu... vaan Skobe suorastaan nylppäsi Jepen kumoon, kontrassa tietty.

Finaalissa mentiin tasaisesti. Puhveli pääsi ekana hillille ja siihen mennessä tilillä 3 ysikyytiä. Kontraan ei näyttänyt finaali menevän kun Pekkis pääsi lyömään helppoa ratkaisuysiä mutta pihdit pelasti Skoben. KOTRAAN! Skobe aloittaa maailman softeimman breikin ja pari palloa kolisee, sekä ykkönen hyvin lyönnillä. Ykkönen kuitenkin kilometrin ohi ja Puhvelille avautuu paikka. Pikku linkku ykkönen pesään ja parasta päälle. Lavetti tyhjäksi ja kauden kuudes titteli Puhvelin sarviin.

Kikkapotissa Räisänen (jälleen) & Espoon Efren kokeilivat onneaan. Tällä kertaa kumpikaan ollut edes lähellä. 

Pieni Valkoinen Puhveli