Likainen tusina

17.11.2021

Otsikon mukainen joukko saapui ebk:n bunkkeriin taistelemaan poolin keskiviikon valtikasta. Tuttuun tapaan joukkio halkaistiin johtajiin ja etulinjan vartijoihin. Johtajat pääsivät kokeilemaan seipäidensä terävyyttä jackpotin merkeissä. Tässä taistelussa valkoiset tikkarilaput pitivät puollustuslinjansa tiukasti tukossa. 

Varsinainen taistelu aloitettiin ja ahneimmat etenijät, Puhveli sekä Esa tunkeutuivat voitokkaasti semifinaaliin ilman naarmuja. Länsipuolen linjalta semeihin itsensä taisteli Pasi ja Tuomas Hyvönen. Tuomas oli naarmuttanut itseään ekassa pelissä. Mutta länsipuolella kaadot Latesta, Mertsistä ja todellisessa trillerissa Hekasta takasivat Tuomakselle kunniakkaan semifinaalipaikan. Ekassa semissä Tuomas pääsi revanssiin Puhvelia vastaan. Mutta tällä kertaa Puhvelin sarvet antoi lopullisen niitin. Toinen semifinaali Pasin ja Esan välillä enteili taktista taistelua. Taktinen siinä mielessä että Esa paiskoi tylyt 4-0 tauluun eikä Esa jättänyt tilaa taktiselle jännitykselle.

Finaali Esan ja Puhvelin välillä oli suotuisa Esan kannalta. 3-0 tilanteeseen myrkyllisillä iskuilla eikä Puhvelilla ollut mitään palaa. White wash oli jo lähellä mutta kasin upottaessa Esa halusi antaa kivelle maistiaisen miltä pussinpohja tuntuu. Näin pääsi Puhveli mukaan, ja nopealla temmolla puski tasoihin. Esa virittää kontrassa keppinsä äärimmilleen, ja pamauttaa maksimi aloituksen. Kakkonen kuitenkin tuntui olevan liian hankala ja kuuluisat pihdit olivat rautaa. Puhvelilla siis erittäin kivan näköinen pöytä. Kutoselta seiskalle Puhveli kikkaili pilliksi kynteen. Ei kuitenkaan paha laaki, kun pallot olivat lähekkäin toisiaan. Harhalaukaus kaikui ebk:n bunkkerissa ja Esa marsalkan tavoin kiittää ja kumartaa, sekä antaa viimeisen silauksen Puhvelin haavaan. Näin Esa nappasi kauden kolmannen kilven haltuunsa. 

Aapeleita

Pekkis 3

Pasi 2