Maaliskuun kokoontumisrajoitukset pakottavat tiukempiin rajoituksiin myös EBK:n klubitiloissa

28.2.2021

Maaliskuun klubitiedote

Niin kuin moni on varmasti ajankohtaisista uutisista huomannut, koronaviruksen vuoksi rajoitustoimia on jouduttu tiukentamaan varsinkin pääkaupunkiseudulla, mutta myös valtaosassa koko maatamme. Nämä rajoitukset koskevat ennen kaikkea julkisia, mutta myöskin yksityisiä tiloja. Meidän klubitoiminnan on syytä noudattaa näitä myös vastuullisesti.

Ei ole kuitenkaan syytä sulkea klubia kokonaan, mutta jotta siihen ei myöskään päädytä myöhemminkään - on erittäin tärkeää, että noudatamme nyt maaliskuun alusta entistä tiukemmin ja kurinalaisemmin koronarajoituksia:


maanantaista 1.3.2021 alkaen:

- Klubin tiloissa totaalinen vieraskielto arkisin klo 15-20 välisenä aikana sekä koko viikonlopun 11-20.

- Kahta pelaajaa enempää ei saa olla saman pelipöydän äärellä eikä ensisijaisesti saa valita viereistä pelipöytää jo varatun pöydän vierestä. Turvavälejä noudatettava! (maalaisjärki!)

- Noudatetaan kymmenen (10) henkilön rajoitusta eikä jäädä viettämään ylimääräistä "turhaa" aikaa klubin tiloihin. (pl. välttämättömät huoltokäynnit vastuuhenkilöillä). 

- Henkilörajoituksen noudattamiseksi: ruuhka-aikana arkisin ja viikonloppuna vain max. kahden tunnin (2h) käyntikerrat. (maalaisjärki !)

- Henkilökohtaisia tavaroita ei säilytetä keittiön pöydillä/tasoilla ja pressut/putsausvälineet yms. palautetaan käytön jälkeen aina oikeille paikoilleen.

- Pidetään edelleenkin huolta hyvästä käsihygieniasta eikä klubin tiloihin saa tulla sairaana.