Pakkasen karkottamat

1.12.2021

Ebk:n poolin viikkokisoissa nähtiin jälleen 8kpl tuuppareita jotka eivät pakkasta pelänneet. Muut normi kävijät pakkanen on ajanut kartanoidensa takkojen eteen. Noh sehän ei menoa luolassa haittaa. Snookerin nuori lahjakkuus Joonas Rissanen myös päätti tulla testaamaan poolitonttujen kuntoa. Peli Latea vastaan kirjattiin Joonakselle merkintä voittosarakkeesseen. Muuten poolitontut näyttivät kyntesä Joonasta vastaan. Lehdon Jukka näytti että treenaaminen on kannattanut. Tuuppasi itsensä voittajapuolelta semeihin kaatamalla matkalla mm. hurjan AP-kingin 5-2. Meno ei hyytynyt tähän! Semeissä kaatui vielä Pasi lukemin 5-2. Ja uran ensimmäinen finaalipaikka on taskussa.

Toiseen semiin saatiin revanssi Esan ja Pekkiksen välillä. Ensimmäinen kohtaaminen alkukaaviossa meni Puhvelin hyväksi 5-3. Semeissä karkasi 4-2 johtoon. Pekkis taisteli tasoihin ja kontrassa aloituksesta paiskasi oman keskelle. Tästä pakkasen kestävä Espoon terminaattori rankaisi vuoren varmasti.

Finaalissa Esa pääsi hyvään vauhtiin kairaamalla samantien tasoitukset pois. Ja lukemat olivat hetkessä 2-2. Pientä finaalikipsiä on havaittavissa Jukan lyönnissä. Ja Esa rankaisee jälleen erän. Finaalikipsi kestää koko pelin Jukalla ja terminaattori käyttää saamansa paikat. Esalle siis kauden neljäs kruunu. Mutta isot aplodit Lehdon Jukalle joka näytti näissä kisoissa kuinka treenit on tuottaneet tulosta. Ei varmasti viimeinen finaalipaikka Jukalle joka intoa puhkuen metsästää itselleen ensimmäistä kruunua.