Pasi Kilpivaara avasi EBK:n mitalihanat tältä vuodelta

21.1.2024

Pasi "The Shield" Kilpivaara nappasi lauantaina 20.1. Lahdessa senioreiden MN55 sarjan 10-pallon SM-kilpailuista SM-pronssia ja avasi näin EBK:n mitalihanat vuodelle 2024.

Pasin tie oli lähellä viedä finaaliin, mutta tuli kuitenkin niukka 3-5 tappio semifinaalissa juuri mestariksi pelanneelle Turun Jari Tammiselle. Pasi taisteli upeasti muutamat tiukat kontraerävoitot turnauksen aikana, mutta pienet pyörähdykset olisi välierän loppuvaiheessa saanut käydä paremmin niin mestaruuskin olisi ollut lähellä. Pasi jatkaa kuitenkin upeasti mitalitehtailuaan viime vuosien saaliiden jatkoksi.

Janne Alho nappasi samoista kisoista 9. sijan ja samoin myös MN45 sarjassa Esa Kalelalle 9. sija sekä Antti Lohikoskelle 17. sija (kun joutuivat pääsystä cupiin ottelussa vastakkain)

MN65 seniorit pelasivat myös, mutta ratkaisut nähtiin vasta myöhään sunnuntai-iltana (mitalisteilla meni jopa maanantain puolelle). Niistä pieni osio alempana kuvatekstissä...

Pasi Kilpivaara
Lauri Kankkunen oli myös aivan hilkulla napata MN65 sarjasta myöhään sunnuntai-iltana mitalin. 10-pallon SM-puolivälieräottelussa Late nousi vielä 2-4 takaa-ajoasemasta kontraan Reijo Kohtalaa vastaan, mutta kontraerään niukka tappio ja uran ensimmäinen SM-mitali jäi yhden erän päähän. Samassa kilpailussa Pekka Pesäkivi sijalle 9. ja uran ensimmäiseen kisapeliinsä osallistunut Markku Ruuska sijalle 17.