Pasi Kilpivaara lähellä 2-divisioona RG-voittoa

4.9.2022

Viikonloppuna oli poolin divarikauden avauskisat ja EBK:n väriä nähtiin parhaiten loppukahinoissa Vantaalla (MPT) 2-divarin 9-pallokisoissa. 

Pasi "Shield" Kilpivaara oli kovassa iskussa ja pelasi vakuuttavasti finaaliin asti. Finaalissa vastustaja Asko Hämäläinen oli jo 4-0 tappiolla Pasin takoessa partteja yksi toisensa perään. Hämäläinen nousi tästä kuitenkin 4-5 johtoon erän päähän voitosta. Pasi iski vielä näyttävästi kontraerään tekemällä aloitusysin. Kontrassa Pasi voitti seiftiväännön ja pääsi tyhjentämään pöytää, mutta oma lipsahti vaikeasta kutosen päällevedosta seiskalle keskelle ja Hämäläinen pääsi tyhjentämään helposti loput kolme palloa pussiin. Pasille silti upea hopeasija kauden avauskisasta.

Hienosti pelasi myös paluun kisakentille tehnyt Antti Lohikoski, joka nakutti myös voittoja näyttävästi samassa kisassa. Antin tie päättyi 8-cupissa juurikin samaiselle Asko Hämäläiselle.

EBK väriä nähtiin TOP10 joukossa myös kaisakisoissa, kun kauden avaus pelattiin Helsingin Puhveliklubilla. Jarno Ahola pelasi seitsemänneksi ja Kaj Asp kahdeksanneksi.

Tuloksia:
2-divisioona RG1 Vantaa tulokset
1-divisioona RG1 Tuusula tulokset
Kaisa RG1 Puhveliturnaus Biljardisuomen uutinen

Pasi "Shield" Kilpivaara
Antti Lohikoski
Jarno Ahola / kuvan ottanut Tatu Tainio