Pelilasit EBK:n jäsenille

17.3.2023

Peli-/Snookerlasit Briteistä
Mikäli kiinnostaa niin lue seuraava Esa Kalelan tarjoama vaihtoehto uusille laseille.

---

Olen tilaamassa bilikseen tarkoitettuja silmälaseja briteistä yrityksestä nimeltä Spex4less (https://www.spex4less.com). Brexitin takia he eivät toimita laseja Suomeen, mutta kierrän tämän niin, että lasit lähetetään Briteissä asuvalle tutulleni, joka lähettää ne mulle.

Jos haluat tilata itsellesi edulliset lasit, käy näöntarkistuksessa ja toimita mulle kuva (jpeg-muodossa) saamastasi todistuksesta. Epäselvyyden välttämiseksi valittavan on vain yhden tyyppiset (snooker)lasit ja ne ovat nämä: https://www.spex4less.com/sports-glasses/snooker-glasses/hills-ultra-lite-snooker-glasses

Itselläni on jo kyseiset lasit, kuten on monella seuramme jäsenellä. Valitse vain kehyksen väri. Koko on aina sama. Hintaa em. laseilla on 80€. Minä otan lisäksi vaivanpalkkaa 20€ sekä postikuluihin ja tuttavan vaivanpalkkaan 20€ ja lisäksi alv-maksuihin 20€. Yhteensä siis maksettavaa jää 140€.

Pyydän toimittamaan kaikki em. tiedot: näöntarkastuksen tiedot ja lasien kehyksen väri, 11.4. mennessä s-postitse osoitteeseen: esa.kalela@gmail.com. Maksut mun tilille niin ikään 11.4. mennessä. Tilinro: FI91 5078 1120 0385 38. Viestikenttään: Snookerlasit.

Lasit tulee tuttavani mukana Suomeen viimeistään kesäkuun puolen välin jälkeen. Postiin ei ole luottamista, koska on hukannut useamman paketin tähän mennessä Briteistä tänne toimitettaessa. Lasit voi noutaa EBK:lta 20.6. jälkeen.

Kyselyt: Esa Kalela, p. 0415365013.

---