Poolhaastajista puutetta, mutta peleistä ei luovuttu!

2.5.2024

Vain neljä vakiohaastajaa oli toipunut Vapusta pelailemaan 9-palloa torstaikisoihin, mutta onneksi köyhä Suomen Armeija riensi apuun päästämällä Niklas Aspin ruokavahvuudesta rahankeruumatkalle. Nikke lupautui siten auliisti viidenneksi pelaajaksi. Kuuden pelaajan kaavio saatiin toimimaan, kun mukaan vielä kelpuutettiin tällä kertaa  Haamu Pelaaja, joka yllättäen kyllä luovutti molemmat pelinsä.

Ensimmäisen Haamun luovutuksen kuittasi Lauri Kankkunen, joka oli sitä ennen sitä ennen jo voittanut Santeri Latvalan, ja eteni semifinaaliin.

Mitä ilmeisemmin armeijan opeilla Nikke kävi vakoilemassa kaavion salaisuudet ja otti taktisen(?) 4-0 tappion Samuel Latvalalta keplotellen itsensä suoraan semifinaaliin voittamalla ainoastaan Haamun häviäjäpuolella. Tosiasiassa Samuel pelasi Nikkeä vastaan lähes virheettömästi ja nopeasti eikä jättänyt Nikelle mitään paikkoja. Toiseen peliinsä Samuel sai vastaansa Tuomas Ronkaisen.  Samuelin peli ei ehkä ihan yhtä vahvana jatkunut, ja Tuomas etenikin tästä pelistä semifinaaliin.

Viimeisen semifinaalipaikan ratkoivat Latvalat keskenään tappiopuolella Samuelin eduksi.

Finaalissa kohtasivat semit 4-2 voitoilla kuitanneet Late ja Nikke. Niken rahankeruumatka onnistui täydellisesti ja päättyi 4-1 voittoon finaalissa. Saatiinpa siis taas uusi voittaja haastajakisoihin!