Poolia live lähetyksessä

13.10.2021

Children`s poolissa kokoontui taas tuttu lauma taistelemaan Espoon biljardiherruudesta. 15 pääosanesittäjää sai taas jännittää jackpotin arvontaa ennen kuin pääsi tositoimiin. Jäkkärin yrittäjät Mertsi, Late, Jukka ja Skobe pistivät laminoidut tikkarilaput testiin. Kisaorganisaatiossa annettiin vielä lupa asettaa lappunen keskelle pöytää miten päin vaan! Ja vieläpä jos sai molemmat pallot pysähtymään lapun päälle, sai lapun antaman tikkarimäärän. Kaikki kävivät kohtuu lähellä. Lehto päätti lähteä kokeilemaan molempia palloja, ja muutamasta sentistä oli kiinni että olisi päässyt nameihin kiinni. Skobella toisella yrityksellään kivi oli jo jarruttamassa lapun päälle, mutta laminoinnin liukkaus vispasi kiven nevadaan. Koska saadaan tikkuja menemään?

8 cupissa Markkanen piiskasi Niklasta 4-1. Ja lyhenne JLYL (joka lyönnillä ysi liikkuu) löysi poolmaailman sanastoon. Puhveli puski kumoon viime viikon mestarin Jyrin lukemin 4-2. Skobe ei antanut mahkuja Pasille 4-1 ja Mertsi pudotti Esan luvuin 4-1. Ekassa semissä Pekkis ei välittänyt JLYL termistä, vaan nakutti finaaliin 4-1 voitolla. Toinen semi Mertsin ja Skoben välillä eteni tasaisissa merkeissä lukemiin 2-2. Sitten Skobe otti niskasta kiinni ja tanssitti Mertsin katsomoon. Semifiinali Kauppinen pitkästä aikaa metsästämässä kauden avaus voittoaan. Finaali käynnistyi Pekkiksen komennossa. Mentiin lukemiin 3-1, kun Pekkikselle aukesi Skoben ohilyöntien myötä poikkasta peli. Kinkkinen seiska kuintenkin osui puhvelia nilkkaan. Pussiin ja omat keskelle. Skobe taisteli vielä itsensä kontraan ja jännittynyt striimiyleisö oli jo lyönyt betsiä AP-kingin aapelin puolesta. Tyhjä aloitus takasi betsaajien tikkareiden valuvan kankkulan kaivoon. Mukavan oloinen pöytä alla, ja puhveli ei tällä kertaa erehtynyt seiskapallon kohdalla. Eikä kasin eikä ysin. Kolmas poolivoitto tällä kaudella napsahti puhvelin taskuun.

Viikkikset myös testi striimattiin suurimmaksi osaksi pöydältä 2. Loppupuolella kamera seilaa kolmos ja ykköpöydän välillä. Koko lähes viisituntisen viikkokisasetin voitte katsoa tästä linkistä 

Pekkis