Poolin kesäsarja 2022

20.6.2022

Poolin kesäsarjassa pelataan maailmalta tutun Predator 10-ball openeiden tyyliin 9-palloa. Eli kaksi settiä 4 voittoon. Jos setit on tasan, niin siloin mennään rankkareille.  Pelataan kahdessa lohkossa ja 8 cup. Jos alle 10 pelaajaa niin silloin yhdessä lohkossa 4 cupilla. Sarja on tarkoitettu kaikille klubilaisille ja tavoitteena saada pelattua Elokuun puoleen väliin mennessä. 

Ilmoittautumiset 3.7.2022 klo 18.00 mennessä Arvonta suoritetaan heti tämän jälkeen ja julkaistaan lohkot. Sarjan osallistumismaksu on 20€. Kaikki jakoon periaatteella. Esim. Jos mukana 12 pelaajaa. 240€ jaossa.... Ykköselle 120€, Kakkoselle 80€ ja kolmoselle 40€. 

Sarjassa pelataan 9-palloa neljään voittoon kaksi settiä voittaja aloittaa systeemillä. Jos setit menee tasan niin silloin vuorossa shoot-out jossa molemmilla 4 yritystä. Shoot-outissa kivi sekä ysi pilkulle, ja kumpi tekee enemmän voittaa ottelun. Jos shoot-out tasan molempien yritysten jälkeen.... lyödään niin pitkään kunnes ero syntyy. Yhden setin voitto palkitaan yhdellä sarjapisteellä. Eli otteluvoitosta saa 2 pistettä. Jokainen setti on siis arvokas. 

Ilmoittautumiset: https://www.espoonbiljardikerho.com/ilmoittautuminen/