Poolin pääsiäisviikkikset naputeltu

13.4.2022

Poolin pääsiäisviikon kisoihin saatiin 13 iloista luudan heiluttajaa. Muhonen näytti tulevan esittelemään uusia keppejään, mutta ei! Timon pelihimo ajoi miehen kisoihin. Ja kyllä kaisamies pooliakin osaa. Ensin kaatui Esa lukemin 4-1. Sitten Kauppinen koki Muhosen Exceedin myrkyn lukemin 4-3. Seinä tuli kuitenkin vastaan kun Puhveli poimi hedelmät Timon edestä. Seuraavaa peliä Timo joutui odottelemaan tovin, ja perhesyistä joutui luovuttamaan saletin voiton Kauppiselle. 

Neljän joukkoon voittajapuolelta pelasi Puhveli ja kestomenestyjä Räisänen. Toiselta puolelta ilmaisen voiton Muhosesta saanut Skobe ja pitkästä aikaa klubilla vieraillut entinen jäsen Mikael Mäenpää. Pekkis ja Miksu ottivat yhteen ensimmäisessä semissä. Hyvien ystävien tavoin, toinen aina lahjottaa enemmän paikkoja toiselle. Tällä kertaa Puhveli sai poimia miksu antamat lahjat ja eteni finaaliin. Toisessa semissä Skobe ja Räisänen pistivät pystyyn kunnon trillerin. Eriä napsui molempien tauluun vuoronperään. Ja kontrassa Skobe pääsi ensimmäisenä kokeilee lavetin tyhjennystä. Hankala kutonen kuitenkin luukkuun ja Pekalle avatui loistopaikka. Varmasti 6,7 & 8 pussiin. Päälleveto karkasi ysille ikävälle leikkuulle ja kynteen. Ysi näytti jo menevän keskeltä reikää mutta nelospöydän piikit on julmat ja pysäytti ysin luukkuun. Näin Skobe finaaliin.

Finaali alkoi Skobe komennossa. Ap tauluun heti. Seuraava seiftibatle meni puhvelille 1-1. Skobe aloittaa jälleen maksimin ja ap tauluun. Puhveli aloittaa tyhjän ja Skobe tyhjentää 3-1. Skobe aloitaa jälleen parasta. Ja ap on syntymässä. Kasi pikkanen linkku mutta ei vaikea. AUTS! ohkanen! Puhveli pääsee 3-2 tilanteeseen. Pekkis aloittaa jälleen tyhjän. Skobe pääsee taas loisto lavettiin kiinni. Mutta ei! Kontraan mennään. Skoben aloitus oli toiminut koko pelin ajan, ja toimi kontrassakin. Loisto aloitus ja kolmatta aapelia metsästämään. Kutoselle asti kaikki hyvin. Nyt peti tuli kynteen ja pitkään kulmaan pitäisi pallo hävittää. Ohkaseksi taas :( Buffalo kiittää ja naputtaa pallot pussiin. Pekkikselle näin kauden kolmas tittteli ja hyvä valmistautuminen huomenna alkavaan Interpool openiin Ruotsin Uppsalassa.

Kikkapotti jäi tälle erää ottamatta. Lähimpänä oli Jeppe. Tähtipelaajan kivi pysähtyi vain pari milliä ennen himoittua tikkarilappua. 

Pieni Valkoinen Puhveli