Poolin Viikkiksissä yllätysten päivä

12.10.2022

Keskiviikko on toivoa täysi. Ennätysmäärä 18kpl tuuttaajia ilmestyi paikalle. Nymanin Pekka  myös asteli ovesta sisään parin vuoden tauon jälkeen. Kahden piikin tervetuloatoivotus Pekalle ja uuteen kisaan. Alkukierroksen suurimmasta ylläristä vastasi Timosen Henkka. Ensimmäisellä häviäjäkierroksella vastaan asettui Puhveli. Henkka ei kumarrellu Buffalon möheltäessä ja kuittasi eriä itselleen. 3-2 johdossa Henkka ei antanut mahdollisuuttakaan Puhvelille, ja paiskasi 9-aloituksen sekä Puhvelin ulos kisoista. VAMOS!!! Late sai myös yllätysvoiton Jepestä kun tähtipelaaja otti jalat alleen ja katosi salilta. Lisää ylättyksiä oli luvassa... Wigelius pöllytti Castanedaa murskaavasti 4-1. Kärkipelaajilla tänään poikkeuksellisen outo päivä.

8 cuppi vaiheessa Pale jatkoi vaakuttavia otteitaan. Räisänen kaatui myös lukemin 4-1. Skobe otti kontravoiton trillerissä Nikkeä vastaan. Esa puolestaan ei antanut mahdollisuuksia Latelle. Palen lento katkesi Esaa vastaan semissä numeroin 4-2. Gusti antoi kyytiä Skobelle semissä 4-2.

Finaali Esan & Gustin välillä alkoi tasaisesti. 2-2 lukemissa Jesse pääsi avopöytään ja nousi ekana hillille. Viidennessä erässä Gusti pääsi hyvään paikkaan Esan möhellettyä seiftinsä. Pallot putoilee takuuvarmasti hyvällä tahdilla. Seiskalta kasille kuitenkin kivi lipuaa huonoon paikkaan ja joutuu tyytymään seiftiin. Esa ei onistunu omassa hyökkäyksessä ja näin Gusti nakuttaa kauden neljännen voittonsa tauluun.

Kikkapotissa nähtiin ensikertalainen kun Jarno pääsi vihdoin ja viimein kokeilemaan. Eka yritys oli jo lähellä onnistua, mutta puolsenttiä lyhyt. 

Pieni Valkoinen Puhveli