Poolin viikkokilpailut jätti US Openin varjoonsa!

16.9.2021

Parhaillaan pelattavassa 9-pallon US Openissa saattaa olla yksi nimekäs snookerpelaaja mukana, mutta EBK:n viikkokisoihin nimimiehiä limusiineillaan saapui peräti 20! Klubin näköradioihin oli kyllä viritetty Trumpin ja Immosen mittelöt kaikkien pällisteltäväksi, mutta eihän suuri biljardia seuraava yleisö malttanut pysyä poissa paikanpäällä koettavien biljardispektaakkeleiden ääreltä, kun lavetilla taitojaan koettelivat mm. sellaiset suurnimet kuin Tuomo Träff, Henri Kaksonen, Tor Janzon ja Juha Pekkarinen…

Puhtaalla pelillä spektaakkeileiden cup-vaiheeseen selviytyivät Kalela, Toivonen, Pekkarinen ja Kauppinen. Yksi rokoteannos käsivarressaan jatkoon taivalsivat Janzon, Kankkunen, Kaksonen ja Träff. Vastoin THL:n suosituksia kyseiselle joukolle tarjottiin välittömästi toinenkin piikki ja osoitettiin ovea ilman viidentoista minuutin varo-aikaa.

Semifinaaleissa Kalela kukisti Toivosen lukemin 4-2 ja Pekkarinen oli vielä tylympi isäntä Kauppista vastaan vieden ottelun nimiinsä 4-1 numeroiden turvin. Finaalia pelattiinkin sitten koko rahan edestä pitkään ja hartaasti. Muuan Jason Shaw mm. kylvetti Trumppia samassa ajassa 11-1 ;)

Lopulta vahvat kisat pelannut Esa Kalela oli finaalikaksikosta etevämpi ja voitti mittelön kutkuttavan jännittävästi 4-3.

Jackpotissa ei oltu tällä kertaa lähellä suurtekoja, vaikka onnea kokeilemaan pääsikin hurjimukset Innanen, J.Hällström ja Puhveli Pekkarinen.