Poolin viikkokisat suosiossa

30.9.2021

Poolin viikkokisat olivat jälleen huippu suosiossa kun paikalle taapersi peräti 20 pallon työntäjää. Jeppekin hiipi viime minuuteilla kisaan mukaan, kun oli kuullut että jackpotissa on maistuvaa tarjolla. Jackpottiin ilmoittautui lähes koko katras 17kpl. Joten arvottiin 4 yrittäjää. Seteli keskellä pöytää vei jälleen voiton Innasesta, Kilpivaarasta, Hällströmmin Jukasta ja Markkasesta. Seuraavalla kerralla jäkkärin yrittämiskaava muuttuu että saataisiin sitä joskus jakoon ;)

Tuplakaaviosta 8 cuppiin peliparit muodostui seuraavanlaiset…. Tor vs Pekkis, Jyri vs Tomi, Esa vs Hyvönen ja Klassikko-ottelu Jeppe vs Skobe. Puhveli rutiinilla semeihin. Jyri näytti piipariselle trikkilyöntejä. Esa koulutti Hyvöstä ja Skobe kaivoi taisteluvoiton Jepestä. Ekassa semissä Jyri sai jo hyvän niskalenkin puhvelista ollessaan 2-0 johdossa. Siihen kuitenkin trikkilyönnit jäi, ja eläin finaaliin. Toinen semifinaali oli taas ebk:n klassikoita. Esa ja Skobe verenmaku suussa piilottelivat toisiaan vuoronperään kinkkisiin paikkoihin. 2-2 tilanteessa käytiin raivokasta seiftitaistelua. Skobe pääsi loppujen lopuksi käsipallosta pöydälle. Kasilta ysille tuli katastrofaalinen lyönti. Kasi pusiin ja omat keskelle. Tästä Esa ilmasen erän myötä finaaliin.

Finaalissa Pekkis karkasi jo 3-1 johtoon. Esa kaivoi itsensä kuitenkin vakuuttavalla pelillä kontraan. Esa aloittaa katkaisuerän. Pallo pussiin mutta mitään ei alle. Push out ja puhveli antaa Esan jatkaa. Esa tekee loistavan maskin! Puhveli mittailee aikansa ja lyö kutkuttavan hienon lyönnin. Oma ykkösellä kohdepalloon ja siitä kohdepallo suunnitellusti kutosen karasta kulmaan. kolmonen jäi kuitenkin ainoastaan vaan hyökättäväksi yli keskelle. Puhveli päättää kokeilla…. ja kilometrin ohi! Näin Espoon terminaattorille jäi helpohko pöytä. Gameface päälle ja NAPS NAPS NAPS pallot pussiin. Esalle kauden toinen viikkokisavoitto vakuuttavalla pelillä.

Ensi viikolla jackpotissa koetaan muutoksen tuulia. Jokainen yrittäjä joka onnistuu, palkitaan tikkareille. JOTEN OLE PAIKALLA ;)

Terveisin kisaisäntä Pieni Valkoinen Puhveli