Poolin viikkokisoissa ryntäys

22.9.2022

Viime viikkojen vajavaisuudet on selätetty kun kisoihin tunki yksi yli 16 kaavion. Esa oli palannut lomalta takaisin tositoimiin. Räisänen oli tuonut uutta verta kun Jarno Haapavuon mukaan. Jarno joutui ekassa pelissä nöyrtymään Piipariselle selkein 4-1 lukemin. Toisessa pelissä Jarno kukisti Räisäsen, mutta tie katkesi ennen cuppia puhvelille. 

8 cuppiin voitokkaasti jyräsi Jeppe, Juan, Gusti & Skobe. Länsipuolelta suurimman yllärin teki Lohikoski kun kukisti Espoon Efrenin selkeästi 4-0. Cupissa Puhveli jyräsi eka Gustin, sitten Skoben ja jäi odottelemaan finaalivastustajaa. Jeppe & Juan selvitteli välejään tästä paikasta ja Jepster oli etevämpi.

Finaalissa taas tuttu parivaljakko. Buffalo aloitti onnekkaasti pelin. Heti ekalla lyönnillä pisti amppariin liikettä ja se löysikin keskipesän parin nakin kautta. Jeppe otti talutushihnan käteen ja piti Puhvelia narussa seuraavat pari erää. Pekkis löysi taas itsellensä erän ysikyydillä. Tähtipelaaja seuraavan ja ekana hillille. Kontraan mentiin ylläri pylläri kun Puhveli nappasi taas ysikyydin. Kontrassa käytiin aluksi piiloleikkiä. Sitten aukesi eläimelle paikka. Pallot löysivät pussin pohjan. Ysille jäi pikku pystyleikkuu mutta ei paha. Pihdit kuritti ja Jepelle pitkä sojo ysi tarjolla. Pihdit kuritti jälleen ja Puhvelille helppo työ viimeistellä toinen peräkkäinen viikkokisavoitto ja koko kauden 8:s.

Kikkapotissa Jeppe, Gusti & Haapavuo kaikki kävivät ärsyttävän lähellä avatakseen kikkapurnukan kansi. 

Pieni Valkoinen Puhveli