Poolin viikkokisoissa uusi voittaja tällä kaudelle

7.9.2022

Poolin viikkohippoihin ilmestyi 11 kpl onnenonkijaa. Jeppe, Esa + muut starapelaajat loistivat.... poissaolollaan. Tuupattiin ysipalloa viiteen voittoon. Tasuriäijät kakkosen händärillä. Ihmeempiä yllätyksiä ei nähty alkukierroksilla paitsi Ap-Kingin 2 ja kassalle. 

Semifinaaleihin oli tunkenut itsensä Puhveli joka sai vastaansa Niken. Toisessa semissä Piiparinen pöllytti Gustia 5-1. Niken ja Puhvelin semi oli nopeasti jo 4-0 Nikelle. Tässä vaiheessa Pekkis sanoi että kaverihan pääsi kontraan. Ja kyllä! Kontraan puhveli kaivoi. Kontrassa käytiin alkuun seiftibatlea. Buffalo sai ekan paikan kokeilla ohutta ilmasta kolmosta kulmaan. Ei menny ja nikke lavetille. Nikke laittoi buustin päälle ja tyhjensi lavan yleisön riemuksi. Hyvä Nikke.

Finaali Espoon Efrenin ja Niken välillä tarkoitti sitä että uusi viikkisvoittaja löytää nimensä listalta. Nikelle 2 eteen ja peli käyntiin. Nopeaan tahtiin peli saatiin lukemiin 3-3. Piiparinen löysi ensimmäisenä itsensä hilliltä upealla partillaan. Nikellä olisi nyt sana sanottavana.... Nikke painaa hyvän aloituksen, pussittaa pallon ja tekee kolmosella upean maskin. Tomi kuitenkin vähät välittää ja painaa swörwellä pallon koppaan. Suurempia ongelmia ei pöydällä ole joten partti näyttää muodollisuudelta. Piiparinen pelaa vielä varmuudeksi pillin 7/9 kyydin päälle. Kyyti koppaan ja kädet ilmaan kauden ekan viikkisvoiton kunniaksi.

Kikkapotissa taas Räisänen ei onnistunut... Late unohti jutun :D

Historiaa tehtiin näissä kisoissa siltä osalta että, kisat oli ohi klo 22.26. Ja kisaraportti julkaistu klo 22.29.

Pieni Valkoinen  Puhveli