Poolin viikkokisoissa uusi voittaja

20.10.2021

Kostea syksyinen tuuli ajoi EBK:n biljardiluolaan 14 poolin nälkäistä työntäjää. Vierailevia tähtiä saapui myös karjaalta asti, kun Daniel Sonck ja Victor Söderström tulivat testaamaan Espoon ukkojen kunnon. Ukot oli kunnossa kun, Tuomo toivotti tervetulleeksi taloon löylyttämällä Victoria lukemin 4-1. Ja puhveli jyräsi Danielin 4-1. Eli helpolla ei Karjaan miehet ekalla kierroksella päässeet. Häviäjäpuolella Jyri oli myös tyly Victoria kohtaan. Vieraanvaraisuus ei kuulu Jyrin sanavarastoon vaan paiskoi tauluun lukemat 4-1 alle 20 minuutissa. Daniel pääsi voiton makuun voittamlla Jugin 4-2. Mutta Hänninen oli lopulta liian paha luu nieltäväksi. Karjaan miehet myös olivat kiinnostuneita klubijäsenyydestä. Nähdäänkö tulevaisuudessa uusia pooliukkoja klubilla pelailemassa?

8 cup muodosti seuraavat parit. Esa-Jyri (1-4) Tor-Mertsi (3-4) Pekkis-Tuomo (4-2) ja Skobe-Hänninen (4-3). Kauppinen kosti viime viikon finaalitappion Puhvelille 4-1. Jyri ja Mertsi oli yhtä maalia. Mertsi vei 4-1. Finaalissa mentiin taas yhtä maalia kohden. Kun Skobe tarjosi ekat kaksi erää Mertsille. 3-0 Jussin johtaessa Skobella oli paikka päästä peliin mukaan. Vitosen bänkki pitkään ylikulmaan kuitenkin huti. Mertsi pääsi avopaikkaan, mutta hankala ohut kasi jäi pihteihin. Helppo kavennus 1-3 tilanteeseen. Jussi kuitenkin kaivoi järeämmät aseet esiin, ja voitti finaalin 4-1.

Jackpotissa kokeiltiin laminoitujen lappujen sijasta laminoimattomia. Molemmat karjaan miehet pääsivät ensi yrittämällä kokeilee tikkarin hakua. Tarkkuutta löyty pussituksissa, mutta kivi ei löytänyt lappujen päälle. Muut kokeilijat Esa ja Jyri ei myöskään osunut tikkaritauluun. 

Terveisin Puhveli