Poolissa uusi voittaja

6.10.2021

Poolin jackpotissa kokeiltiin uutta formaattia. Kaksi lappua jonka päälle voi vetää. A4 josta saa 50 tikkaria. Ja sitten puolikas A4 lappu, joka tuottaa onnistuessaan 100 imeskeltävää. Neljä onnekasta pääsi tikkarin metsästykseen. Kaikki olivat niin tikkarin himossa, että kokeilivat pienemmän lapun päälle. Yksi onnekas vaihtoi lapun isompaan. Mutta sama laulu kuin ennenkin. Kukaan ei lapun päälle saanut kiveä jäämään. Ehkäpä joku vielä poistuu tikkareiden kera?

16 pelaajaa taisteli 8cup paikasta ja siellä nähtiin tuttuja nollamiehiä. Skobe vs Pekkis 4-2. Tuomo vs Esa 4-2. Hänninen vs Pasi 3-4 ja Jyri vs Heka 4-2. Jyri oli raaka toisessa semissä Pasia kohtaan ja lähetti pasin lauluun 4-2. Skobe ja Tuomo vetivät koko rahan edestä. Konttoriin mentiin…. Tuomo alottaa omat keskelle. Skobe alkaa tyhjentää pöytää. Hankala kasi keskelle, ja kivi tulee vähän liian lähelle sivuvallia. Mutta kuitenkin hyvin ysi lyötävissä. Kilometrin ohi!! Tuomolle jäi helppo ysi työntää pussin pohjaan.

Finaalissa kaksi nälkäistä monilajitaitajaa mittailivat toisiaan todenteolla. Tasatyönnöllä mentiin lukemiin       2-2. Tuomo Ebk:n edustuspaidassa kiipesi eka hillille. Kultaranne jätti Jyrin hankalle hypylle alkupalloilla. Pomps… jyri osuu ja oma kulmaan. Tuomolla tsäänssi poikkasta peli. Kuitenkin nelonen asettui hankalaksi ja seiftiä kehiin. Jyri kaivaa nelburin pusiin mutta oma taas löytää myös pussin. Nyt Tuomo ajatui kasille lähes liimaksi. Ohut kasi pihteihin. Ja Jyrille maski ysin taakse. Kaks alla Jyrillä…. ei pelota ei! Jyri lätäsee kiven kolme vallia kasin pusiin. Ja kaupan päälle ysin ylikeskelle! Konttorilla jälleen. Tuomolla avautui mahdollisuus Jyrin ohilyönnin myötä. Mutta harmittavasti kolmosta lyödessään kivi osuu ensin ysiin. Jyri tästä ei enään marjoja jaellu, ja otti kauden avausvoittonsa poolin osalta. Hyvä Jyri!!

Tämän sadun teille tarjosi… Pieni Valkoinen Puhveli