Poolviikkis 12.6 2024 JA JACKPOT!!

12.6.2024

Kesätauko lähestyy ja viimeistä Poolviikkistä ennen syksyä vedetään vielä 8 + yllätyspelaalaja Ghostin  voimin. 

Jackpottiin oli hyvät mahikset päästä koittamaan koska vain 5 osallistujaa kiinnostui lähes 300 tikkarin potista. Pekka koitettiin savustaa vaihtamalla nimi arvontakoneeseen mutta niin vaan Räisänen ekana yrittämään, ja ihan hyviä koitoksia olikin varsinkin viimeinen jossa kivi vain 10cm päähän...Toisena Lohikoski jolla erilainen lähestymistapa tähän ja muutaman luikan jälkeen onkin sitten Haamupelaajan vuoro näyttää miten homma hoidetaan.   JA NIINHÄN GHOSTI HOITI HOMMAN HIMIKSEEN JA REILU 250 TIKKARIA LAPASEEN - ON HELPPOA! :-) :-)

Päivän onnekkain oli JJ kun Latea vastaan kontrassa ensin veti kasilta itsensä haagimaskiin ja siitä haku oma kolmevallia pikku myötä sivarilla  ja osuma keskelle ysiä joka meni kulmaan.  Skobekin sai  tuta samasta tuurista kun ohilyödyn nelosen jälkeen kahden vallin kautta osuma ysiin joka lipui kulmaan, myöskin kontratilanteessa. :-O

Cuppimiehet tänään Esa ja Jesse voittosammalta puolelta ja Ahvis sekä Pekka jotka kairasivat pidemmän kaavan kautta.  Esa ja Jesse voittivat Pekan ja Ahviksen kumpikin 4-2 ja tie finaaliin auki.

finaali etenikin sitten vauhdilla  Jessen 4-0 voittoon ! Onnea!

 

-JJ