Poolviikkis 13.3 2024

13.3.2024

Pientä katoa pelaajissa kun kahdeksan voimin viikkokisaa väännetään. Mukaan saatiin Samuel Latvalakin joka tuli koittamaan näitäkin kilpailuja. Kyyti oli jokseenkin kylmää mutta numerot ei aina kuvaa täysin peliä ja päitä olisi voinut tippua :-) 

Jackpot 'arvonta' oli sikäli mielenkiintoinen, että vain järjestys arvottiin sillä paikalla oli vain kolme osallistujaa  (Skobe, Joni ja Tomi) ja he pääsivät koittamaan satavarmasti  ilman varsinaista arvontaa.  Potti jäi jälleen kovista yrityksistä huolimatta kasvamaan tosin siitä luvattiinkin lohkaista vain puolet tällä kertaa. 

Semiparit tänään Tomi ja Skobe voittajien puolelta sekä Jesse ja JJ..  Skobe lähetti Ranking ykkösen kotiin kovatasoisessa semissä jossa  yht 4 AP:ta  ja lähellä oli ettei Tomille käynyt samoin kun JJ löi helpon tuntuisen ysikyydin ohi 3-1 johtoasemasta. Tomi kuitenkin varmoin ottein nousi sillasta kontran kautta voittoon. 

Finaalissa vääntää siis Skobe ja Tomi ja peli alkoi Tomin 2-0 johdolla ja seuraavassa erässä  ysi ajautu luukkuun ja Tomi pääsi sen pakittamaan säkkiin kakkoselta ja peli jo 3-0.  Kovassa vireessä oleva Tomi ei viimeisessäkään freimissä antanut armoa ja vei  finaalin 4-0. Onnittelut  voittajalle!!

t. JJ 

ps kisat ohi ennätysaikaisin 21:30 

AP:t Gusti 4, Skobe 2 ja Tomi 1