Poolviikkis 26.4 2023

26.4.2023

Poolviikkis keräsi 11 pelaajaa kisaamaan alati  kesää kohti pienenevästä pottikupista - mutta tänään pelattiin sitten 1 erä normia enemmän 5 voittoon 1-2 tasoituksin.  Semeihin puhtaalla Esa,Nikke,Tomi ja Jarno.

Jackpot onnekkaat yrittäjät Tomi, Pasi ja Räisänen :-)

Hyviä säkityksiä ja päällevetoja kaikilla jäkkärissä, mutta pääsääntöisesti  vähän liikaa forssia tänään kun maalipaperi ylittyi monta kertaa.

Ensimmäisen semivoiton otti Jarno kellon käydessä kakdeksaa joten tänään ei odotettavissa mitään maratonkisaa.  Perässä semeihin Esa , Antti ja Jesse.   Jaa - venyy sittenkin kun viimeistä semiä pelataan vähän pidempään mutta lopulta toisen finaalipaikan Jarnoa vastaan kuittaa Esa numeroin 5-2.

Finaali alkoi Esan komennossa 2-0 tilanteeseen mutta Jarno otti kolme seuraavaa perättäin ja tilanne tasainen 2-3.  Pikku draaman viimeistenpallojen jälkeen Esa tasoitti 3-3. Seitsämäs freimi Esalta kuiva ja Jarno saa aloituslyönnin mutta huima pakki vie kiven kulmaan ja käsipallosta Esalle kakkos-ysi kyyti ja peli 4-3. Jarno ei tästä häkeltynyt (tietenkään) vaan vastasi aloituspartilla johon myös sisältyi  ysi-kyyti ja peli 4-4.  Kontraerässä vuoroin maskissa ja lopulta Jarno vie viimeisen erän ja Viikkis voiton. Onnea Jarno !!