Poolviikkis 15.5 2024

15.5.2024

Kahdentoista miehen voimin hellepäivän ysipallokisoja vedetään  jokseenkin vakkari porukalla ja harvinaisempana vieraana Shayan  jolle ei kuitenkaan oltu vieraskoreita ja Late pitkän kontrapelin jälkeen lähetti miehen kotiinpäin.  Late yllätti alkupeleissä Esankin mutta Esa kaivaa tietä cuppiin länsipuolelta ja kovasti edelleen mukana.  Latella muutenkin hyvät kisat taskussa lopulta kolmen pelin voitto. Tube voitti alkuun kaksi peliä 40 minuutissa mikä lienee jonkinlainen ennätys ollen myös siis kovassa vireessä. 

Jackpotissa tänään Jarno, Räisänen ja Esa.  Kaikki kolme saivat säkitettyä ysit ja kutiteltua seteliä, Jarno varsinkin mutta pienestä oli kiinni ja potti kasvaa jo houkuttaviin lukemiin. 

Ensimmäisessä Cuppipelissä vastakkain Jarno ja Esa josta Jarno finaaliin, Toista semiparia onkin odotettu Kauppista vastaan pari h...  ja Tube tulee viimeisenä länsipuolelta cuppiin josta Skobe  lopulta finaaliin Jarnoa vastaan.

Finaalipeli eteni Skoben johtaessa 3-1 tilanteeseen  ja kun AP kingi sai käsipallon kuutoselle menivät viimeiset 4 palloa keskeltä säkkiin ja viikkokisan voitto ! Onnea Skobe!!

 

-JJ