Puhveli jälleen iskussa poolin viikkohipassa

21.4.2022

Poolin viikkokisoihin saatiin jälleen hyvä määrä eritasoisia tuuppareita. 7 melkein proota ja 7 prooksi haluavaa. Puhveli oli tuonut Ruotsin kisareissultaan tuliaisen jonka nimi oli leikkuu. Kaksi ekaa puhtailla, kunnes Jepster palautti eläimen maanpinnalle. B-lohkon suurin yllättäjä oli Late! Nikke sai kyytiä laten kädestä 4-3. Sitten Leppäkorpi kaatui 4-2 ja kirksikkana kakun päällä itseluottamusta uhkuva Lohikoski kaatui 4-2. Ja näin Late lunasti semipaikan puhtaalla pelillä. Lohikosken itseluottamus syötiin lopullisesti LQ puolen pelissä Hyvösen toimesta. 

Semipareiksi muodostui Pekkis-Late & Jeppe-Hyvönen. Eka semi lähti Hyvösen komennossa. 2-1 Jeppe perässä löysi kuitenkin vaihteen silmään. Siitä eteenpäin Tuomas ei tainut käydä näkyvää palloa lyömässä ja Jeppe finaaliin. Toinen semi myös lähti yllättäjän komennossa. Late piti buffaloa pilkkanaan upeilla säkityksillä. Selkeästi Laten poolitreenit on tuottanut tulosta. 2-2 tilanteessa Puhveli oli kuitenkin onnekas ja tuurihaukan voimin, piilotti kiven hankalaan paikkaan. Late kuitenkin osui, mutta kivi ui kulmaan. Tästä puhveli rankas ja finaaliin.

Finaalissa Jeppe päätti että survotaan Puhvelin Ruotsin leikkuu takas Espoon työnnöks. Hyvältä näytti... 3-1 johdossa Jepster pääsi avonaiseen pöytään, mutta huolimattomuus palkittiin kiven uitolla. Tästä pääsi puhveli peliin mukaan. Ja tottakai mentiin kontraan. Kontarassa Pekkis saa hyvän aloituksen. Ykköseltä kakkoselle kiven veto kuitenkin liian hankala, ja kakkospallolla Pekkis kokeilee seiftiä. Jätti kakkosen näkyviin ja Jepelle jäi paha leikkuu. Pakko oli kokeilla ja ei männyt. Tästä Puhveli löysi taas Ruotsin leikkuun ja tyhjensi pöydän. Toinen peräkkäinen viikkokisavoitto Pekkikselle ja neljäs dani vyölle kauden aikana.

Pieni Valkoinen Puhveli