Sauli Solhagen voitti jälleen karamestaruuden

8.4.2021

Sauli Solhagen oli jälleen pitelemätön, kun hän marssi ilman tappion tappiota voitosta voittoon ja karamestariksi vuosimallia 2021. Heti avauksesta Sauli paukutti koko turnauksen pisimmän sarjan kerhon puheenjohtajaa vastaan pelaamalla 1,176 keskiarvolla ja voitti alkulohkon 0,716 kokonaiskeskiarvolla.

Hienon turnauksen pelasi myös kisaveturi Paul Figueroa joka niin ikään pelasi finaalia lukuunottamatta koko sarjan läpi tappioitta ja myös hyvällä 0,595 keskiarvolla alkusarjassa. Finaalikaksikon lisäksi alkulohkosta pääsi jatkoon kahdella voitolla.

Tiukat playoffvoitot mieheen nappasivat Jyri Toivonen ja Jukka Harju jotka saavuttivat tänä vuonna mestaruuden osalta jaetun kolmannen sijan (pronssia ei pelattu). Semifinaalissa Toivonen ja Harju eivät pystyneet kukistamaan ennakkosuosikkeja jotka puolestaan vielä paransivat kokonaiskeskiarvojaan kumpainenkin kisojen loppua kohti.

Sauli valittiin viime vuonna koko Suomen parhaaksi karapelaajaksi ja nappasi nyt jo kolmannen perättäisen karamestaruuden nimiinsä.