Tiistain urheilutuloksia klubilta

12.10.2021

Perinteisiin tiistaikisoihin saapui viime viikon tapaan kymmenen pelaajaa. Osallistujalistakin näytti pitkälti samalta kuin edellisellä viikolla, tosin Mikko Rannan ja Henri Laitisen tilalle kaavioon vaihtui  Jokke Lahdensuun ja Joonas Lounamaan nimet. 

Kahdella ensimmäisellä kierroksella kilpailuista putosi neljä pelaajaa ja puhtaalla jatkoivat vielä Joonas, Jouna, Tube ja Pekkis. Cup-kierrokselle puhtalla etenivät vain Joonas ja Tube, piikillä heidän seuranaan jatkoivat Jouna, Tuomo ja Pekkis. Joonas haki vastaansa Tuomon ja ryösti pelin itselleen härskisti krossikaisalla 41-53 tappiotilanteesta. Tube meni menojaan Jounaa vastaan, mutta missaili parttipallon useaan otteeseen ja Jouna nousi pikkuhiljaa 14-54 tilanteesta jo 55-54 johtoon. Jounan parttikaisa kävi lähellä, mutta kiersi vastakkaisen kulman suuntaan kohtalaisesti teolle ja Tube pääsi naulaamaan partin.

Hakuvuoroon jäänyt Pekkis haki semifinaalivastustajakseen Joonaksen, Tuben edetessä finaaliin ja keittiön siivousvuoroon. Tiukka semifinaali päättyi Joonaksen voittoon 60-43 ja finaalissa kohtasivat siis ainoat puhtaalla olleet pelaajat. Finaali oli hyökkäysvoittoista tykitystä molemmin puolin. Tube pääsi alussa karkuun 15-34, mutta Joonas painoi muutamalla upealla pallolla itsensä 35-34 keulille. Sitten Joonakselle iski musta jakso, jossa onnetar näytti takapuoltaan oikein huolella. Ensin Joonas teki hienon punaisen kulmaan, mutta oma kiersi vallien kautta toiseen kulmaan. Tube asetti puolestaan kaisan aloituspään luukulle, jota Joonas lähti käsipallosta purkamaan/hyökkäämään maalaamalla oma kahdesta vallista kaisan kulmaan. Kaisa käkäsi luukulle ja oma lipsahti taas kahdesta vallista ristikkäiseen kulmaan. Seuraavalla Joonaksen upea vitin hyökkäys tunttasi syvälle luukkuun ja hienosti haettu ja hyvin jatkopelille alle vierinyt kaisan nakki  jäi hyödyntämättä. Joonas ei tästä enää noussut ja Tubella oli helppo työ naulata partti 27-60 lukemin.

Pötköpotti jatkaa edelleen kasvuaan ja on jo yli sata tikkaria. Lähimpänä kannen avaamista kävi tänään Tuomo 35p sarjallaan ja Tubekin teki neljä kpl 24-28p sarjoja, joista pisimmässä kaisa tunttasi syvälle keskireikään päättäen sarjan jahtaamisen.