Torstain haastajakisat 6.6.2024

6.6.2024

Alkukesän helteen hieman hellitettyä klubille kerääntyi peräti kahdeksan haastajatason poolaria 9-palloilemaan, mukana vakioimpien kävijöiden lisäksi pitkästä aikaa myös Mikko Sutinen ja Jukka Hällström. Mikko kärsi, samoin kuin Lauri Kankkunen, suoraan kaksi tappiota, Jukka H eteni yhden voiton pidemmälle.

Semeihin suoraan kahdella voitolla Santeri  Latvala ja Henri Timonen, ja takaportin kautta Samuel Latvala ja  Tommi Peltonen. Tommi sai kyllä kovan vastuksen ja kontrataistelun semiin pääsystä Jukka Lehdolta, joka joutui lähtemään kahden erän takaa ainoana -1 tasoituksen pelaajana.

Semifinaalissa Samuel sai Henriltä yhden erän tasoituksen, ja eteni siitä vielä hienosti 4-1 voittoon. Tommi ja Santeri aloittivat tasoituksillaan 1-1 tilanteesta ja etenivät siitä tasaisesti 2-2, ...3-3, eli kontraan mentiin. Kontrassa Santeri löi pitkää melkein pilliä kasia kulmaan, kasi hieman ohi ja kivi pussiin. Kasi jatkoi mukavasti kulkuaan vastakkaiseen pussiin, joten Tommin oli sitten helppo sinetöidä finaalipaikka.

Finaalissa Tommi sai yhden erän edun Samuelia vastaan. Ensimmäisen erän lopussa taisi Samuelille käydä kasin kanssa ihan identtinen episodi kuin isällensä semissä ja Tommille 2-0. Tiukkaa taistoa ja hienoja pussituksia puolin ja toisin, mutta erät lopulta selkeästi 4-1 Tommille! Onneksi olkoon!