Tube kaisan viikkokisojen voittoon

24.11.2020

Viikkokisat pelattiin tällä kertaa kokoontumisrajoitusten sallimissa rajoissa, kuuden pelaajan voimin. Viime viikolla viime minuutilla karkuun luikkinut Pena yritti uusia temppunsa tälläkin kertaa. Hänet saatiin kuitenkin lopulta painostettua osallistumaan, että saatiin edes minimimäärä pelaajia kasaan.  

Alkupeleissä pelailtiin mukavasti ristiin, joten neljännellä kierroksella olikin jo semifinaalit vuorossa. Tube voitti Pekkiksen melko räväkästi 60-3 ja Tuomo Veskun 60-29. Finaalissa Tuomo sai revanssin kolmannen kierroksen pelistä, jossa Tube oli nuijinut Tuomon maan rakoon 60-6 lukemin. Finaali alkoi tasaisesti ja pysyi sellaisena koko pelin ajan. Tube oli monesti hieman karkumatkalla, mutta Tuomo ajoi eron aina kiinni rohkeilla pussituksillaan. 53-49 johdossa Tuomo jätti kuitenkin Tubelle pistekaisan ja käsipallon, eikä Tube tästä erehtynyt. Kaisa kulmaan ja perään keskelle partin arvoisesti. Tubelle siis kauden seitsemäs ja uran 112. voitto EBK:n kaisan viikkokisoista.

Kauden kaksi viimeistä viikkokisaa pelataan 1,5-kertaisin rg-pistein. RG-kärkikolmikko Tuomo (120p), Tube (108,5) ja Winha (92,5) ovat repineet hieman rakoa toisiinsa, mutta muutokset ovat teoriassa vielä mahdollisia, jos vaan kisat saadaan järjestymään.

T: Tube